OVER

Mijn naam is Arion Ritzema. Toen ik jong was ontdekte ik fotografie. Samen met vrienden trokken we er vooral ’s nachts op uit om de mooiste foto’s te maken. Naarmate de jaren verstreken veranderde deze interesse en schoof het door naar film. Hieruit is mijn bedrijf Helios Film ontstaan. Helios is de Griekse god van de zon die alles hoort en ziet, dit is een filosofie die ik altijd najaag.

Tijdens mijn studietijd bij de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie heb ik geleerd om films te maken van A tot Z. Al snel kwam ik erachter dat het camera departement plus het maken van shots mijn interesses en krachten zijn. Inmiddels heb ik veel ervaring op gedaan op filmsets en ben ik werkzaam als Director of Photography en camera-assistent.

Mensen delen al verhalen zolang ze bestaan; die gewoonte zet ik door met bewegend beeld en geluid. Verhalen met kleur en een boodschap. Van fictie tot corporate tot videoclip. Ik hoop mensen te inspireren en te prikkelen met mijn films. Als u dat ook ziet zitten twijfel dan niet en neem contact met mij op.